U bent hier: Particulier | Hypotheken

Hypotheken

Hypotheken zijn geldverstrekkingen met onroerend goed (zoals een woning) als onderpand. Deze geldlening zal eens aan de geldverstrekkende instantie moeten worden terugbetaald. Dat kan op veel verschillende manieren. Veel wordt al bepaald met de vraag of u starter of doorstromer bent.
De keus voor een hypotheekvorm hangt ook af van uw persoonlijke omstandigheden, zoals inkomen, gezinssituatie, gezondheid, persoonlijke wensen, te financieren woning enz. Hiervoor is het online inventarisatieformulier een uitstekend hulpmiddel.

Door te klikken op "op de handen" krijgt u een uitgebreide vragenlijst om in te vullen, waarmee uw persoonlijke profiel wordt gevormd.

Hiermee zullen we voor u de mogelijkheden naast elkaar zetten. U krijgt dan van ons een breed en objectief inzicht in de te verwachten hypotheekkosten en bijkomende woonlasten. Er bestaan vele tientallen mogelijkheden om wellicht de grootse aankoop in uw leven te financieren. Dit komt door het grote aantal aanbieders op de hypotheekmarkt, ieder met zijn mogelijkheden en onmogelijkheden. Als u echter de hoofdlijnen begrijpt, zult u vanzelf meer inzicht krijgen in deze lastige materie. 
We maken een verdeling in 2 hypotheekgroepen:                                                                                   

- Er wordt tijdens de looptijd afgelost: 
         Lineaire hypotheek 
         Annuïteitenhypotheek
- Er wordt op einddatum afgelost:
         Bank/Spaarhypotheek 
         Levenhypotheek    
         Beleggingshypotheek 
         Aflosvrije hypotheek

                                                                                                                  
Om de juiste keus te maken schakelt u ons in.