U bent hier: Contact | Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

In 1992 is ons bedrijf ontstaan na een aantal jaren als werknemer in de verzekeringsbranche te hebben afgesloten. Als "Eigenraam Assurantiën" worden relaties thuis bezocht. Uitbreiding vindt plaats door overnemen van een FDC-kantoor, waardoor Henk Eigenraam Hypotheken&Assurantiën van start gaat, jarenlang in het hartje van Sneek in de Galigastraat. Brede financiële dienstverlening wordt het motto en zo is ook Henk Eigenraam Financiële Diensten actief om tegen uurtarief of vaste factuur van dienst te kunnen zijn met  hypotheken, verzekeringen, pensioenen, sparen....noem maar op.

 

Meegaan met de tijd is luisteren naar behoeftes en wensen, en aanpassen aan de omstandigheden. Een voorbeeld hiervan is dat we ook online(internet)verzekeringen aanbieden via onze site >doe het zelf< . Het heeft ons eveneens doen besluiten de werklocatie te verplaatsen naar IJlst, weg uit de winkelsfeer.

Tijd nemen voor je relaties is weer van deze tijd. Daarom kunt u ons bezoeken, liefst aangekondigd, maar met evenveel plezier komen wij naar u toe.


Wij maken ons onveranderd sterk voor de particulier en kleine zelfstandige in raad en daad. Goede productoplossingen en korte lijnen maken dat u zich thuis kunt voelen in onze dienstverlening.

Welkom bij Henk Eigenraam.