Overslaan en ga direct naar de inhoud

Particulier

Hoe wilt u het hebben? Zo veel mogelijk uit handen geven, maar in overleg voor u de beste keuze vinden? Of bent u van het zelf regelen van verzekeringen en schade, maar wilt u wel terug kunnen vallen op de kennis en ervaring van uw assurantieman? Belangrijke vragen die leiden tot een prettige samenwerking tussen u en ons. In een duidelijk gesprek wordt geïnformeerd, geanalyseerd, geadviseerd, en geregeld: Uw situatie. Of het nu om verzekeringen, hypotheken, pensioenen of sparen dan wel lenen voor bijv. de caravan gaat. We nemen de tijd om een goede keus te maken. Niet voor niets, maar het levert wel op. Voor U!

Digitaal uw verzekeringspolissen bekijken, zelf uw verzekeringen regelen, schade melden, uw financiële toekomst bekijken... De wereld verandert hard en wij gaan daar in mee. Een service abonnement om ondersteuning te krijgen bij wat u zelf niet kan? Advies en hulp bij uw keus? Wij bieden het u allemaal.

Hypotheken

Wilt u liever groter wonen of droomt u van een andere woonplek? Nu de hypotheekrente laag is, kan het interessant zijn om uw hypotheek over te sluiten. Samen bekijken we uw mogelijkheden en hierbij een passende hypotheek.

Allround financiële dienstverlening

Je kan terecht bij Eigenraam voor allerlei financieel advies en ondersteuning.

 

Logo Erkend Financieel Adviseur Henk Eigenraam is een Erkend Financieel Adviseur. Dit biedt extra zekerheid.
  • Kijkt verder dan jouw hypotheek
  • Bewezen deskundig
  • Altijd up-to-date
  • Integer en persoonlijk
  • Creëert overzicht en inzicht
  • Houdt zich aan de beroepscode

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top