Overslaan en ga direct naar de inhoud

Pensioenen

Wilt u na uw pensionering uw huidige levensstandaard kunnen voortzetten, dan is een goede pensioenvoorziening hard nodig. Voor de meeste Nederlanders is een AOW wel weggelegd, maar om een min of meer gelijk inkomen te krijgen ná uw arbeidsleven moet u tijdig maatregelen nemen. Via uw werkgever, en/of zelf regelen.

U kunt uw inkomen voor de toekomst onderbrengen bij een verzekeringsmaatschappij. Maar u kunt ook zelf sparen of beleggen om een kapitaal op te bouwen waaraan u straks een inkomen ontleent. Of u kiest voor een combinatie van die twee mogelijkheden?

 

Eén ding is duidelijk: hoe eerder u begint, des te aantrekkelijker het resultaat. Om tot een goede beslissing te komen is een inventarisatie van uw huidige inkomen en uw uiteindelijke wensen van groot belang.

Een goed pensioen is maatwerk, waarbij uw persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen een grote rol spelen. Iedere situatie is immers uniek. De beste oplossing voor u dus ook.

Zet nu de juiste stap en overleg eens met ons. Wij kunnen u alles vertellen over AOW, lijfrentes en alles wat verder komt kijken bij een pensioenvoorziening.

 

Logo Erkend Financieel Adviseur Henk Eigenraam is een Erkend Financieel Adviseur. Dit biedt extra zekerheid.
  • Kijkt verder dan jouw hypotheek
  • Bewezen deskundig
  • Altijd up-to-date
  • Integer en persoonlijk
  • Creëert overzicht en inzicht
  • Houdt zich aan de beroepscode

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top